Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 838

Zebra Corporate Communications LTD

Zebra Corporate Communications е глобален бранд управляващ дейност в областта на дигиталното отчитане.

Създадена преди 18 г. Zebra Corporate Communications остава истински зад своята първоначална философия за изграждане на доверие със заинтересованите лица чрез високоефективна и ангажирана комуникация.  

Техните повече от 60 експерти имат изключителни разбирания в областта на дигитализацията при оповестяване на финансовите отчети, което представлява най-голямото богатство и гордост на компанията. Производствената база на компанията е базирана в страните от бившия Съветски съюз, което предоставя уникално предимство на компанията да оказват съдействие на клиентите си в рамките на разумен бюджет, но в същото време да получават висококачествени услуги и решения. В същото време компанията е представена в Лондон и това осигурява възможност за комуникация с клиентите и професионалната общност.

Клиентите на компанията включват частни и публични компании, базирани във Великобритания и страните от бившия Съветски съюз,  някои от които ползват повече от 7 години услугите на  Zebra Corporate Communications. Проектите на компанията са международно разпознаваеми и награждавани от различни професионални организации IR Society (UK), Corporate & Financial Awards (UK), Report Watch (UK), ARC (USA), Moscow Exchange и много други.

За повече информация: http://www.zebracc.co.uk/